• Конечна ранг листа четврт уписен рок 2015/2016 год.

  Конечна ранг листа четврт уписен рок 2015/2016 год.

  повеќе
 • ВТОР ЦИКЛУС - ПРВ УПИСЕН РОК ОД 17 ДО 27 АВГУСТ 2015 ГОДИНА

  ВТОР ЦИКЛУС - ПРВ УПИСЕН РОК ОД 17 ДО 27 АВГУСТ 2015 ГОДИНА

  повеќе
 • Прелиминарна ранг листа на кандидатите кои се примени на Втор цуклус на студии по студиски програми во Академска 2015/2016

  Прелиминарна ранг листа на кандидатите кои се примени на Втор цуклус на студии по студиски програми во Академска 2015/2016

  повеќе
 • ТРЕТ ЦИКЛУС - ПРВ УПИСЕН РОК ОД 17 ДО 27 АВГУСТ 2015 ГОДИНА

  ТРЕТ ЦИКЛУС - ПРВ УПИСЕН РОК ОД 17 ДО 27 АВГУСТ 2015 ГОДИНА

  повеќе
 • Еквилибриум бр.17

  Еквилибриум бр.17

  повеќе
 • Конкурс за истражувачки труд и есеј

  Конкурс за истражувачки труд и есеј

  повеќе
 • Порака од нашите студенти

  Порака од нашите студенти

  повеќе
 • Отворен ден фото галерија

  Отворен ден фото галерија

  повеќе
 • Е-индекс

  Е-индекс

  повеќе

ДРАГИ СТУДЕНТИ,

Во процесите на глобализација, демократските општества се иманентни при откривањето начини за стекнување релевантни информации и нивна употреба, а во функција на просперитет, развој и трансмисија на знаењето во нови достигнувања.

Низ академските програми, коишто кореспондираат со развојните трендови во земјата и надвор од неа, Економскиот факулетет во Прилеп Ви го нуди сопственото искуство во преносот на знаење што ќе можете да го имплементирате при исполнувањето на Вашите професионални амбиции.

Наша цел е да ве научиме да станете успешни во имплементирањето на економското знаење во сè поизразените компетитивни услови. Добредојдовте!

РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТИ

по датум     по предмет


СООПШТЕНИЈА

06 Октомври 2015

Им се соопштува на студентите дека пријавувањето на испитите за дополнителниот испитен рок за месец НОЕМВРИ ќе се врши на 13. и 14.10.2015 год.

       За пријавување на испити во ноемврискиот дополнител испитен рок во месец ноември студентите треба да уплатат за право на полагање 300,00 ден. и по 300,00 денари за секој пријавен испит, ако испитот се полага по втор пат се уплаќаат уште 300,00 ден. за испит.

повеќе

05 Октомври 2015

СООПШТЕНИЕ - трет циклус студии

повеќе

02 Октомври 2015

Прелиминарна ранг листа II уписен рок на кандидатите кои се примени на Втор цуклус на студии по студиски програми во Академска 2015/2016

 

 

повеќе
сите документи