Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


11.09.2017  11:30

Бренд менаџмент

Preliminarni rezultati od ispit i vtor kolokvium zbirno

06.09.2017  11:30

Бизнис логистика

preliminarni rezultati

04.09.2017  11:30

Бизнис планирање

konecni rezultati

29.08.2017  11:30

Бизнис информатика

Резултати Бизнис информатика септември 2017

Колоквиум сепетември 2017 Испит септември 2017 Испит компјутерска техника и информатика септември 2017

25.08.2017  11:30

Банкарски менаџмент

preliminarni rezultati od ispit preliminarni rezultati od vtor popraven kolok. konecni rezultati od vtor popraven kolok konecni rezultati od ispit

Берзанско работење

konecni rezultati

konecni rezultati

23.08.2017  11:30

Бази на податоци

Септемвриска испитна сесија, 2017

ЕКТС, 1. циклус; 3. семестар; Практичен дел од испитот; Конечни резултати ЕКТС, 1. циклус; 3. семестар; Теоретски дел од испитот; Конечни резултати ЕКТС; 1. циклус; 3. семестар; Завршно оценување

14.06.2017  11:00

Бренд менаџмент

Vo tabelata se prikazani samo kandidatite koi polagaa direktno na ispit rezultati II kolokvium juni

12.06.2017  12:50

Банкарски менаџмент

b.m.ispit juni konecni

juni b.m.

b.m.kolokv juni konecni

09.06.2017  09:30

Банкарски менаџмент

II ciklus

bankarski menadzment napredno nivo

08.06.2017  09:30

Бизнис планирање

konecni rezultati konecni rezultati

07.06.2017  20:40

Банкарски менаџмент

vtor popraven kolokvium prelim B.M.30.05.2017

vtor popraven BM

prel.ispit BM

30.05.2017  08:30

Берзанско работење

konecni rezultati

vtor kolokvium ispit

29.05.2017  09:30

Бизнис информатика

Испит

Прелиминарни резултати

26.05.2017  11:30

Бази на податоци

Јунска испитна сесија, 2017

ЕКТС, 1. циклус; 3. семестар; Практичен дел од испитот; Конечни резултати ЕКТС, 1. циклус; 3. семестар; Теоретски дел од испитот; Конечни резултати ЕКТС; 1. циклус; 3. семестар; Завршно оценување

22.05.2017  11:30

Банки и банкарски системи

preliminarni rezultati

preliminarni rezultati

18.05.2017  11:25

Банкарски менаџмент

B.M. prel.prv popraven kolokv 09.05.2017

B.M.prel prv popraven kolokv

B.M.prel vtor kolokv

15.05.2017  08:30

Бренд менаџмент

Vtor kolokvium, Prv popraven kolokvium

I kol konecni II kol konecni

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2017. Сите права задржани.