Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


24.08.2017  11:30

Глобални снабдувачки синџири

preliminarni

preliminarni kon

26.05.2017  11:30

Глобални снабдувачки синџири

preliminarni

konecni

08.05.2017  18:20

Глобални снабдувачки синџири

preliminarni

preliminarni

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2017. Сите права задржани.