Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


04.09.2017  11:30

Деловно комуницирање

konecni rezultati konecni rezultati

30.08.2017  11:10

Државно сметководство и сметководство на непрофитни организации

ispit

konecni

25.08.2017  11:30

Девизен систем и девизно работење

konecni rezultati

konecni rezultati

24.08.2017  11:30

Даночно и банкарско сметководство

preliminarni rezultati

II kol ispit

22.08.2017  11:30

Деловна анализа

konecni rezultati

16.06.2017  09:30

Даночно и банкарско сметководство

konecni rezultati

II kol ispit konecni rezultati

12.06.2017  11:30

Деловна логистика

kontinuirano ocenuvanje konecni rezultati

08.06.2017  11:30

Деловно комуницирање

Испит

Прелиминарни резултати

06.06.2017  11:30

Деловно комуницирање

Preliminarni rezultati Delovno komuniciranje_ 06_06_2017

01.06.2017  10:30

Државно сметководство и сметководство на непрофитни организации

ispit

konecni

30.05.2017  11:30

Девизен систем и девизно работење

konecni rezultati

vtor kolokvium ispit

25.05.2017  11:30

Деловна анализа

konecni rezultati ispit

15.05.2017  11:15

Државно сметководство и сметководство на непрофитни организации

vtor kolokvium

konecni

15.05.2017  11:05

Државно сметководство и сметководство на непрофитни организации

prv popraven kolokvium

konecni

10.05.2017  08:30

Девизен систем и девизно работење

konecni rezultati

vtor kolokvium prv kolokvium

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2017. Сите права задржани.