Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


29.12.2017  11:00

Основи на економијата

Вкупни поени од активност

Prv i Vtor kolokvium_29_12_2017_d-r. Trajkova

Prof. d-r Saso Atanasoski, prv popraven kolokvium preliminarni Prof. d-r Saso Atanasoski, vtor kolokvium preliminarni

14.11.2017  12:50

Однесување на потрошувачите

rezultati

14.11.2017  11:00

Основи на економијата

Prv Kolokvium_konecni_dr Trajkova

11.11.2017  08:30

Основи на економијата

preliminarni rezultati prv kolokvium

11.11.2017  11:00

Основи на економијата

Preliminarni_I kolokvium_d-r. Trajkova

10.11.2017  13:30

Оптимизација на бизнис процеси

Оптимизација на бизнис процеси

06.11.2017  01:30

Основи на економијата

Ispit_06_11_2017_KONECNI_d-r.Trajkova

06.11.2017  13:30

Основи на економијата

ispit noemvriska sesija

12.09.2017  09:30

Организациска култура и деловна етика

preliminarni rezultati

11.09.2017  12:15

Однесување на потрошувачите

konecni rezultati

07.09.2017  11:30

Оптимизација на бизнис процеси

Резултати оптимизација на бизнис процеси

01.09.2017  11:30

Основи на економијата

konecni rezultati

Ispit_01_09_2017_KONECNI_d-r.Trajkova

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2018. Сите права задржани.