Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


11.09.2017  11:30

Пари и банкарство

preliminarni rezultati od ispit i vtor popraven kolokvium konecni rezultati

06.09.2017  11:30

Право на Европска унија

PEU I cikl ispit sept.

01.09.2017  11:30

Претприемништво и мали бизниси

preliminarni rezultati preliminarni rezultati

01.09.2017  11:05

Проектен менаџмент

preliminarni rezultati

25.08.2017  11:30

Принципи и организација на сметководството

konecni rezultati

Портфолио менаџмент

preliminarni rezultati

24.08.2017  11:30

Практикум за менаџерско сметководство

konecni rezultati

23.08.2017  11:30

Пазар на капитал и финансиски институции

rezultati II ciklus

22.08.2017  11:30

Право на електронска трговија

PET ispit septemvri kon PET zbirni septemvri

19.06.2017  09:30

Пазар на капитал и финансиски институции

INVESTICISKO BANKARSTVO II CIKLUS

preliminarni rezultati

16.06.2017  11:00

Практикум за менаџерско сметководство

preliminarni rezultati

15.06.2017  13:15

Претприемништво и мали бизниси

juni 2017 ispit

juni 2017 ispit

14.06.2017  11:00

Пари и банкарство

kontinuirano ocenuvanje konecni rezultati konecni rezultati popraven II kolokvium

14.06.2017  09:30

Проектен менаџмент

напредно ниво

II ciklus

12.06.2017  09:30

Пазар на капитал и финансиски институции

vtor ciklus preliminarni rezultati

07.06.2017  11:30

Проектен менаџмент

Проектен менаџмент јуни 2017

30.05.2017  11:30

Принципи и организација на сметководството

konecni rezultati ispit kontinuirano ocenuvanje konecni rezultati konecni rezultati II popraven kolokvium

22.05.2017  11:30

Портфолио менаџмент

konecni rezultati ispit

12.05.2017  11:00

Проектен менаџмент

matrica so dopol.poeni prel. prv popraven prel. vtor kol.

11.05.2017  11:00

Принципи и организација на сметководството

konecni rezultati II kolokvium konecni rezultati I kolokvium

08.05.2017  11:00

Претприемништво и мали бизниси

прелиминарни резултати претприемништво и мали бизниси

прелиминарни 8 мај консултации 18 05 2017 во 9 часот konecni rezultati vtor kolokvium konecni rezultati I popraven kolokvium

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2017. Сите права задржани.