Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


22.08.2017  11:30

Ревизија

konecni rezultati

26.05.2017  11:30

Ревизија - напредно ниво

konecni rezultati ispit

25.05.2017  11:30

Ревизија

konecni rezultati ispit

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2017. Сите права задржани.