Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


18.09.2017  14:25

Финансирање на проекти

Rezultati od ispit

11.09.2017  11:30

Финансиски менаџмент

preliminarni rezultati od ispit i vtor popraven kolokvium

07.09.2017  11:30

Финансиско сметководство

konecni rezultati

06.09.2017  11:30

Финансиска теорија и политика

preliminarni rezultati od ispit i vtor popraven kolokvium

31.08.2017  11:30

Финансиска и актуарска математика

konecni rezultati konecni rezultati

Фискална ревизија

preliminarni rezultati od vtor popraven kolokvium preliminarni rezultati od ispit konecni rezultati od ispit konecni rezultati od vtor popraven kolok

24.08.2017  17:10

Финансиски пазари и институции

konecni rezultati konecni rezultati

21.08.2017  11:30

Француски јазик

Резултати од испитот по Деловен француски јазик 2

Резултати од испит и втор поправен колоквиум.

14.06.2017  11:30

Финансиски менаџмент

kontinuirano ocenuvanje konecni rezultati konecni rezultati II kolokvium

13.06.2017  09:30

Финансиско сметководство

konecni rezultati

Финансиско сметководство - напредно ниво

konecni rezultati

12.06.2017  11:30

Финансиска теорија и политика

kontinuirano ocenuvanje konecni rezultati konecni rezultati II popraven kolokvium

12.06.2017  12:50

Фискална ревизија

f.r. konecni juni

f.r. ispit konecni juni

fr kolokv juni

08.06.2017  11:55

Фискална ревизија

prel. ispit FR 06.06.2017

ispit FR juni 2017

07.06.2017  21:35

Фискална ревизија

prel F.R. vtor popraven kolokv 06.06.2017

prel F.R. vtor popraven kolok

06.06.2017  09:30

Финансиска и актуарска математика

preliminarni rezultati ispit preliminarni rezultati vtor popraven kolokvium kontinuirano ocenuvanje konecni

23.05.2017  11:30

Финансиски пазари и институции

konecni vtor popraven kolokvium konecni rezultati ispit matrica so dopol.poeni

22.05.2017  09:30

Француски јазик

Испит-сите насоки по Деловен француски јазик 1 и 2.

Резултати од испитот и вториот поправен колоквиум по Деловен француски јазик 2 Конечни резултати по Деловен француски јазик 1 Конечни резултати по Деловен француски јазик 2

15.05.2017  11:00

Финансиска теорија и политика

konecni rezultati I popraven kolokvium konecni rezultati II kolokvium preliminarna matrica

12.05.2017  08:30

Финансиски пазари и институции

konecni prv popraven konecni vtor kolokvium

10.05.2017  11:00

Финансиски менаџмент

konecni rezultati II kolokvium konecni rezultati I popraven kolokvium preliminarna matrica

09.05.2017  14:00

Финансиска и актуарска математика

rezultati prv popraven i vtor kolokvium

konsultacii na 25 maj vo 11 casot konsultacii na 25 maj vo 11 casot

08.05.2017  08:30

Француски јазик

Втор и прв поправен колоквиум по Деловен француски јазик 2

Резултати од вториот и првиот поправен колоквиум по Деловен француски јазик 2

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2017. Сите права задржани.