Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


06.09.2017  12:50

WEB дизајн

Konecni rezultati septemvriski ispiten rok

Konecni rezultati septemvriski ispiten rok

10.06.2017  11:25

WEB дизајн

Preliminarni rezultati Junski ispiten rok

Preliminarni rezultati Junski ispiten rok

17.05.2017  12:05

WEB дизајн

ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ-КОЛОКВИУМСКА НЕДЕЛА

Прв поправен колоквиум-теоретски дел Втор колоквиум-Практичен дел Втор колоквиум-Теоретски дел

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2017. Сите права задржани.