Соопштенија


06 Декември 2018

Им се соопштува на дипломираните и магистрираните студентите кои дипломирале односно магистрирале до 15.10.2018 година дека свеченото доделување на дипломите ќе биде на ден 14.12.2018 година (петок) во 10:30 часот.


03 Декември 2018

Се известуваат студентите дека часовите по предмето Финансирање на проекти на ден 03.12.2018 год (понеделник) нема да се оддржати се одложуваат во термин во договор со предметниот професор.


30 Ноември 2018

Се известуваат студентите дека часовите по предметите Меѓународни сметководствени стандарди и Ревизија на ден 03.12.2018 год понеделник нема да се одржат  и  се одложуваат на термин  во договор со предметниот професор

Предметен професор:

Проф. д-р Пеце Николовски


29 Ноември 2018

Прелиминарна листа на  Трет циклус – докторски студии во третиот  уписен рок во академската 2018/2019 година на Економски факултет – Прилеп

симни документ


27 Ноември 2018

Им се соопштува на студентите од Економскиот факултет – Прилеп дека пријавување на испитите за февруарскиот испитен рок ќе биди во периодот од: Од 24.12.2018 год до 28.12.2018год Студентите кои немат да се придржуваат кон односниот период ќе се изложат на дополнителни трошоци.

 


27 Ноември 2018

Им  се соопштува на редовните студенти од прва година запишани во академската 2018/2019 год.  да извршат задолжителен систематски преглед по следниов распоред:

- на ден 10.12.2018 г. студентите со досие бр. 01 до 37

- на ден 11.12.2018 г. студентите со досие бр. 38 до 75

- на ден 12.12.2018 г. студентите со досие бр. 76 до 111

Придржувањето кон распоредот е задолжително.         

Прегледите ќе се обават  во Здравствен дом Прилеп во соба број 51. При тоа студентите со себе да носат индекс и здравствена легитимација (задолжително). Систематскиот преглед е задолжителен и без извршување на истиот нема да биде возможно упис на втор семестар.


26 Ноември 2018

Се известуваат студентите кои го слушаат предметот Бизнис анализа дека часовите на ден 27.11.2018 год. се презакажуваат за 30.11.2018 год во 10:25 ч.


25 Ноември 2018

Почитувани колеги, 

предавањата по предметот Основи на економија од 21. 11. ќе бидат заменети на 26.11.2018 год. по завршувањето на часовите по Англиски јазик. 

предметен наставник 

д-р. Наташа Трајкова - Најдовска 


22 Ноември 2018

 

ИМ СЕ СООПШТУВА НА СТУДЕНТИТЕ НА ВТОР ЦИКЛУС НА СТУДИИ ДЕКА ПРЕДАВАЊАТА ПО ПРЕДМЕТОТ БАНКИ И БАНКАРСКИ СИСТЕМИ ЗАКАЖАНИ ЗА ДЕН 24.11.2018 ГОД. ВО 11.10 ЧАСОТ СЕ ПРЕЗАКАЖУВААТ И ИСТИТЕ ЌЕ БИДАТ РЕАЛИЗИРАНИ НА 07.12.2018 ГОД. ВО 16 ЧАСОТ!

Предметен наставник:

проф.д-р Фанка Ристеска


15 Ноември 2018

ДОПОЛНИТЕЛЕН КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ТРЕТ ЦИКЛУС СТУДИИ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ ,,СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ - БИТОЛА ВО АКАДЕМСКАТА 2018/2019 ГОДИНА ЗА ТРЕТ УПИСЕН РОК

симни документ

<< претходно | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2018. Сите права задржани.