Соопштенија


09 Февруари 2017

Економскиот факултет е ко-организатор на научната конференција "SCIENTIFIC CONFERENCE OF INNOVATIVE APPROACHES TO THE CONTEMPORARY ECONOMIC PROBLEMS", 3rd DUBROVNIK INTERNATIONAL ECONOMIC MEETING (DIEM 2017), организирана од страна на Универзитетот во Дубровник, Факултет за економија и деловна економија, под покровителство на Претседателката на Р. Хрватска. Конференцијата ќе се одржи во Дубровник, 12-14 октомври 2017.
На следниот линк можете да ги најдете сите потребни информации околу учеството на оваа конференција. Вработените од Економскиот факултет, како коорганизатори, имаат поповолни услови за учество од објавените.


25 Декември 2016

Прелиминарни резултати за прием на кандидати на трет циклус студии во трет уписен рок во академската 2016/2017 година

симни документ


15 Декември 2016

Деловен англиски јазик 1- Теми за есеј

симни документ


14 Декември 2016

ПРЕЛИМИНАРНА ПРИЈАВА ЗА МОБИЛНОСТ НА СТУДЕНТИ ВО РАМКИТЕ НА ЕРАЗМУС+ 

симни документ


24 Ноември 2016

Прелиминарен повик за изразување интерес за мобилност во рамките на ERASMUS+ Програмата Академска 2017/2018

симни документ


10 Ноември 2016

Распоред втор циклкус прв и трет семестар - 2016

симни документ


03 Ноември 2016

Прелиминарна листа на кандидатите кои се примени во третиот уписен рок на Втор цуклус магистерски студии по студиски програми во Академска 2016/2017

симни документ


16 Мај 2016

Деловен англиски јазик 2 - теми и инструкции за есеј

симни документ

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2017. Сите права задржани.